L.R_1.20

FLEXIBILNÝ DREVODOM, KTORÝ SA PRISPÔSOBÍ POTREBÁM SVOJICH MAJITEĽOV, 

LEDNICKÉ ROVNE 

Koncept rodinného domu je navrhnutý tak aby flexibilne reagoval na aktuálne potreby obyvateľov a vedel im poskytnúť priestor na ich terajšie záľuby, prácu a v neposlednom rade útulné bývanie. Variabilitu priestoru dom získava spojením obývačky a priľahlej izby, kedy po zložení sklenenej harmonikovej steny a zodvihnutí schodiska dostávame veľký otvorený priestor pre cvičenie jogy. Táto izba aktuálne je navrhnutá ako ateliér, ktorý sa časom vie premeniť na detskú izbu. Otvorený loftový priestor je doplnený o galériu, ktorá je situovaná nad kuchyňou, a majiteľom ponúka obytný priestor na viac. Objekt ma navrhnutú hlavnú slnečnú terasu s výhľadom na pozemok, ale tiež obsahuje aj súkromnú terasu prístupnú so spálne a kuchyne.        

stav : spracovávanie projektov